Kontakta oss
TEL: + 86-769-85536565
E-post: sales01@liyuyibao.com
Adress: No.15 Shuanglong Road, Xiaobian-distriktet, Chang'an Town, Dongguan, Guangdong, Kina
Hög skum för ensam

Hög skum för ensam

High Foam for Sole 1. Vad är ditt företags förmåga? LiyuYibao är en professionell tillverkare av gummiark i mer än två årtionden. Samarbeta med olika Topp märken: ZARA, LEVIS, COLEHAA, DV, Clark, BANANA, CK osv. Olika mönster och modedesign för ditt bästa val 2 ....

High Foam for Sole

1. Vad är ditt företags förmåga?

LiyuYibao är en professionell tillverkare av gummiark i mer än två årtionden.

Samarbeta med olika Topp märken: ZARA, LEVIS, COLEHAA, DV, Clark, BANANA, CK etc

Olika mönster och modedesign för ditt bästa val

2. Vad är produktionskapacitet varje år?

Vi producerar mer än 30 tusen kvadratmeter gummiarkprodukter varje år.

3. Hur kan jag få några prover?

Vi är glada att kunna erbjuda dig gratisprover. Nya kunder förväntas betala för leveranskostnaden, denna avgift kommer att dras från betalningen för formell order.

Välkommen att köpa det syntetiska lädergummi solningsplåten för herrskor från vår fabrik. Vi är en av de ledande tillverkarna och leverantörerna i Kina, och erbjuder dig de mest sålda och billiga gummiarken som tillverkats i Kina. De bulkanpassade beställningarna med lågt pris är också välkomna.

Hög skum för ensam kunskap

Ensam materialklassificering och egenskaper Huvudmaterialet i sulan är uppdelat i gummi, PU, ​​PVC, MD, TPR, EVA och så vidare.

1, EVA (E etylen, VA vinylacetat): Mer vinylacetat, desto bättre elasticitet.


2, gummi: uppdelad i naturlig trasa, syntetisk två, slitstark, elastisk, tung, hög kostnad.


3, TPR (T-värme, P-plast, R-gummi): Gummimaterial, slitstark, lägre kostnad, men kontakt med oljelösningsmedel kommer att glida.


4, PU: utmärkt slitstyrka och upprepade böjningsegenskaper, god rivhållfasthet och elasticitet, olja, syra, alkali och låg temperaturprestanda, PU-botten kan automatiskt försämras, vilket bidrar till miljöskydd, den erforderliga motståndet. Impact, durable shoes lämpligare; men det finns gulning, hydrolys, sprickbildning, lätt att öppna plasten och andra problem, luftskor, fotbollskor, vanligt förekommande material. PU-totala sålar: ADI och NIKE när man använder dessa sålar är inte många, är PU-sulor lågtemperaturbildande sålar. PU i slutet av egenskaperna av ljus, men inte våt, stöter på kemisk reaktion efter vattenskiktet av korrosion.


5, PVC: syntetiskt harts, anlände i slutet, på grund av ekologiska problem och mindre, luftkudde skor, fotbollskor, vanliga material.


6, MD (Wylong End): EVA engångskumformning, bra flexibilitet, hög elasticitet, bättre termisk prestanda, men dålig slitstyrka, höga skor passar vanligtvis mer.


Hot Tags: högt skum för tunga, Kina, fabrik, leverantörer, tillverkare, anpassade, lågt pris, billig, bulk
Förfrågning