Kontakta oss
TEL: + 86-769-85536565
E-post: sales01@liyuyibao.com
Adress: No.15 Shuanglong Road, Xiaobian-distriktet, Chang'an Town, Dongguan, Guangdong, Kina
Skosula

Skosula

Skosytans material FAQ 1. Är du en fabriks- eller handelsföretag? Vi är en tillverkare av gummiplåt, så priserna och leveranstiden kan garanteras. 2. Var ligger din fabrik? Hur kan jag besöka där? Vår fabrik är belägen i Gongguan City, Guangdong-provinsen, Kina. All vår...

Skosytans material

FAQ

1. Är du en fabriks- eller handelsföretag?

Vi är en tillverkare av gummiplåt, så priserna och leveranstiden kan garanteras.

2. Var ligger din fabrik? Hur kan jag besöka där?

Vår fabrik är belägen i Gongguan City, Guangdong-provinsen, Kina. Alla våra kunder, hemma eller utomlands, är varmt välkomna att besöka oss!

3. Kan du göra OEM & ODM?

Ja, vi kan göra OEM- och ODM-produkter. Det är inget problem.

4. Hur kan jag få några prover?

Vi är glada att erbjuda dig gratis prov. Nya kunder förväntas betala för fraktkostnaden, och denna avgift kommer att dras från betalningen för officiell order.

5.Hur om leveransen?

Vi laddar en 20 fot behållare inom 15 dagar, det kommer att ändras enligt den speciella situationen.

6. Kan du tillhandahålla en testrapport för din beställning?

Ja det kan vi. Vi kan tillhandahålla vår testrapport enligt kundens förfrågan.

7. Betalningstid:

T / T, L / C, Western Union, Paypal, ..etc enligt kundens förfrågan.

Skosjukdoms materialkännedom

Läder är uppdelat i naturläder (läder), återvunnet läder, läder (PU / PVC). Läder är den ursprungliga huden av nötkreatur, får, grisar, hästar, hjort eller någon annan djurkropp, efter att läderfabrikens bearbetning har gjorts av olika egenskaper, styrka, känsla, färg, mönsterlädermaterial, är en modern lädervaror. Nödvändigt material. Dermis är generellt sammansatt av epidermis (borttagna), dermis, retikulärt skikt, subkutan (borttaget) och så vidare. Bland dem är läder, fårskinn och grisskinn det råmaterial som används i de tre huvudtyperna av läder.


För det första läder: läder och det första skiktet på huden och skillnaden mellan andra våningen.


①: Det första skiktet av hud hänvisar till grön (dermis) av nötkreatur, får, grisskinn och så vidare, läder har en speciell naturlig textur effekt. Importläder kan fortfarande vara imprinted. Fullkornig deg från porstorlek och densitet för att skilja vilken sorts djurläder. Det finns många typer av kohud, såsom gul kohid (skinnskinn, betande koskinn, koskinn, tjurskinn, oskadade tjurskinn och kastrerade tjurskinn), buffelskinn, koskinn, yakskinn och koskinn, cortexen är bästa av vårt land Shandong, Henan provinser och centrala Kina och andra platser, men mina hudresurser är knappa (USA, Brasilien och andra biffexportörer mest rikliga källor). Gula läderbuffelhudporerna än den tjocka och täta, fina kornfinansionen.


Vattenbuffelhud tjockare och mer sparsom, är en enda, kornhaltig stark, buffelläder är Sichuan, Jiangxi och andra delar av det bättre, men den relativa bristen på resurser (Indien och Egypten och andra regioner mer); fårskinn huvud Inklusive fårskinn, getskinn, blandat får. Fågelskinns poror är mer detaljerade och mer täta linjer, särskilt kopparmynt.


Getter och mer för skor, får och mer för kläder. Får till Sichuan, Hubei och andra platser bäst (Australiens mest rikliga resurser, och Zhang stor hud tjock).


Gris hår på grund av hårets regel är en liten handfull 3 "var" formad fördelning, det är mycket lätt att skilja, allmän användning av grismatade grisar samt vild grisskinn. Dessutom finns färskvattenfisk (gräskarp, karp och andra skalfiskar) också på platser som strutsar, krokodiler, kortnoskrokodiler, ödlor, ormar, tjurfiskar och marina fiskar (hajar, torsk, ansjovis, ål och pärlfisk ) Råmaterial för att göra huden.


Används även som en high-end kläder med pälsskinn, professionellt känd som päls eller päls, såsom: rävskinn (silverräv, blå rävskinn etc.), varghud, hundskinn, kaninshinn och dyr mink och andra sällsynta Djurhud och så vidare.


Hot Tags: skor yttersål material, Kina, fabrik, leverantörer, tillverkare, anpassade, lågt pris, billig, bulk
Förfrågning