Kontakta oss
TEL: + 86-769-85536565
E-post: sales01@liyuyibao.com
Adress: No.15 Shuanglong Road, Xiaobian-distriktet, Chang'an Town, Dongguan, Guangdong, Kina
Gummi Shoe Sole

Gummi Shoe Sole

Gummi sko Soul Kunskap om gummisko. RB är nyckelmaterialet för TR-sulan, med nästan 80% av italienska TPR-sålarna RB. PU är poly-anaminsyra har fett, den så kallade PU bara dess förkortning det bara, det används som yttersål och vamp. Space PU är en PU. .TPU är förkortningen för termoplastiska ...

Gummibomssula

Kunskap om gummistövlarna

.RB är nyckelmaterialet för TR-sulan, med nästan 80% av italienska TPR-sålarna RB. PU är poly-anaminsyra har fett, den så kallade PU bara dess förkortning det bara, det används som yttersål och vamp. Space PU är en PU.


.TPU är förkortningen av termoplastisk polyuretan, PU är den generiska termen av polyuretan. När det gäller sålar refererar PU till en uretanmolekyl-elastomer som är tvåkomponentreaktiv, uppdelad i svartvitt, svart är en polyisocyanatkomponent, vit är en polyolkomponent och densitet kan bestämmas med bubbelfrekvens och komposition för kontroll. TPU-skosålarna bär bättre, men värme- och oljebeständighet kan vara nästan samma. TPU kan också användas som övre material, vattentätt, andningsbart.


. EVA, TPR och gummi: Bland dem är EVA-materialet det lätta och mjukheten är bra. De flesta sportskor använder EVA-sulan, men EVA-materialet har ingen friktion, det går lätt att gå på en jämn yta, så allmänt lägga till lite hårt material på undersidan av EVA-materialet. TPR och gummi är tyngre material, mjukhet i allmänhet, stark friktion, som vanligtvis används i skor och barns sportskor, TPR och gummi än TPR och gummi bör inte deformeras. Det kombinerar egenskaperna hos plast och gummi och används ofta vid modifiering av TPR-skomaterial. Det uppnår högkvalitativt och smidigt utseende (eliminering av rippel) utan sprutning och uppnår större skumningsförhållande.


Hot Tags: gummi skosåg, Kina, fabrik, leverantörer, tillverkare, anpassade, lågt pris, billig, bulk
Förfrågning