Kontakta oss
TEL: + 86-769-85536565
E-post: sales01@liyuyibao.com
Adress: No.15 Shuanglong Road, Xiaobian-distriktet, Chang'an Town, Dongguan, Guangdong, Kina
Gummistövlarna

Gummistövlarna

Gummistövlar 1. Är du en fabriks- eller handelsföretag? Vi är en tillverkare av gummiplåt, så priserna och leveranstiden kan garanteras. 2. Var ligger din fabrik? Hur kan jag besöka där? Vår fabrik är belägen i Gongguan City, Guangdong-provinsen, Kina. Alla våra kunder, ...

Gummistövlar

1. Är du en fabriks- eller handelsföretag?

Vi är en tillverkare av gummiplåt, så priserna och leveranstiden kan garanteras.

2. Var ligger din fabrik? Hur kan jag besöka där?

Vår fabrik är belägen i Gongguan City, Guangdong-provinsen, Kina. Alla våra kunder, hemma eller utomlands, är varmt välkomna att besöka oss!

3. Kan du göra OEM & ODM?

Ja, vi kan göra OEM- och ODM-produkter. Det är inget problem.

4. Hur kan jag få några prover?

Vi är glada att erbjuda dig gratis prov. Nya kunder förväntas betala för fraktkostnaden, och denna avgift kommer att dras från betalningen för officiell order.

5.Hur om leveransen?

Vi laddar en 20 fot behållare inom 15 dagar, det kommer att ändras enligt den speciella situationen.

6. Kan du tillhandahålla en testrapport för din beställning?

Ja det kan vi. Vi kan tillhandahålla vår testrapport enligt kundens förfrågan.

7. Betalningstid:

T / T, L / C, Western Union, Paypal, ..etc enligt kundens förfrågan.

Gummistövlad kunskap

Gummi / Polyuretan (RU / PU) Hittills är en av de bästa materialkombinationerna yttersålen av gummi och mellansula av polyuretan. Sula yttersula och mellansula i produktionsprocessen kan delas in i steg, slutlig användning av lim för att binda dem ihop, i de flesta fall behovet av förbehandling, såsom ytan av gummit halogenerade och / eller polerade. Ett annat sätt att binda är att använda icke-vävd ull mellan två material, med användning av mekanisk bindning av gummi och bindningsfunktionen hos polyuretan för att uppnå syftet med bindning.


Emellertid innebär alla dessa processer en betydande mängd hjälpmedel och en stor mängd logistik, och många skor tillverkare försöker undvika denna kostnadskrävande investering genom att byta till andra material som är lätta att bearbeta. Under normala omständigheter kommer gummi och polyuretan inte att bindas på grund av de olika fysikaliska och kemiska egenskaperna. Dessutom bearbetas inte polyuretaner typiskt under de förutsättningar som förväntas i denna process. Som ett resultat har DESMA utvecklats till en process som inte använder de ovan beskrivna processstegen, och idag kan det göra skor som inte kräver användning av skadligt lim genom en enda stoppprocess med en kombination av gummi- och polyuretanmaterial . Därefter kan polyuretan-formsprutningsmaskinen fyllas med ett vattenbaserat vidhäftning under injicering av polyuretan på gummisålen, vilket ger en perfekt bindning mellan de två olika materialen och uppfyller kraven i relevanta säkerhetsskonstandarder.


Gummi / Gummi (RU / RU) En av de vanligaste processerna för tillverkning av militärt skor är användningen av en gummimaterial / gummibearbetningsprocess där skosytzolen och skomidsolen är gjorda av gummi. Yttersula och användningen av termoplastisk polyuretan / termoplastisk polyuretankombination med samma förfarande är en tät yttersåg, mellansolen är gjord av skumgummi. Dessa skor har utmärkt prestanda, t.ex. höga temperaturer, fett och bränslen. Dessa material, som polyuretaner, stöder inte hydrolys, men i militärindustrin är sakerna annorlunda och gummi / gummi militära skor används i militärindustrin. Detsamma gäller inom sportskor. Denna materialkombination har många stora fördelar, till exempel riktigt, gott slitmotstånd


Hot Tags: gummi skor blad, Kina, fabrik, leverantörer, tillverkare, anpassade, lågt pris, billig, bulk
Förfrågning