Kontakta oss
TEL: + 86-769-85536565
E-post: sales01@liyuyibao.com
Adress: No.15 Shuanglong Road, Xiaobian-distriktet, Chang'an Town, Dongguan, Guangdong, Kina
Hem > Nyheter > Innehåll
Skosolor Silikon
Oct 03, 2017

Skosolor Silicon Basic Info

Produktbeskrivning

  • Modell nr .: ZEW 518

  • Varumärke: Zhuo vi wei

  • Specifikation: RoHS, MSDS, SGS

  • Material: Silikongummi

  • Transport Paket: 1kg, 5kg, 20kg, 25kgwood fall som per ditt krav

  • Ursprung: Shenzhen, Kina

Skosolor Silikonanvändning:
Skosulor mögel, sandgjutning, borstform.
kännetecken:
-En exceptionell fluiditet och bra funktionalitet, lätt att återställa
-Curer vid rumstemperatur inom 3-4 timmar
-God draghållfasthet, låg krympning
-Godt motstånd mot väder, temperatur, åldrande, syra

Skosolor Silikon Beskrivning:
ZEW-518 silikongummi används huvudsakligen för skoformar, sandgjutning, provtagning, gipsmodeller, enkla produkter, produkter med icke-komplexa mönster, samt produktmodeller med stabil storlek och icke-deformation.

Skosolor Silikon Användning Instruktion:
Komponent A är vit flytande vätska och komponent B är härdningsmedlet. Ta till exempel silikongummi på 100 g och tillsätt 2,5% härdningsmedel för jämn blandning. Efter att silikongummit och härdningsmedlet är helt blandade, sätt kiseln i en vakuummaskin för avluftning för att avlägsna bubblorna. Efter avluftning hälls det flytande silikongummit i produkten som skall dupliceras eller i formramen.

Notera:
Produkten används för att hälla eller borsta tekniken. Det vill säga, fixa produkten eller den enda modellen som ska dupliceras på en planplåt, sätt sedan in ramen med träplåtar för att förhindra läckage av kisel, blanda silikongummit och härdaren jämnt i enlighet med blandningsförhållandet 100: 2 och häll dem på den enda modellen, borsta sedan jämnt med en träplatta eller en borste och fyll i gjutramen med gips efter att silikongummit torkats.

Förvaring och försiktighet:
Produkten, som är en miljövänlig flytande silikonprodukt, är inte lätt att bränna och kan förvaras och transporteras som icke-farligt gods. Produktens hållbarhet är ungefär ett år från tillverkningsdatumet. Inspektion krävs vid överskridande av tidsbegränsad tid. Den kan fortsätta att användas i händelse av varken förtjockning eller försämring.


Stil Färg Viskositet (cps) hårdhet (A °) Dragstyrka (MPA) Rivhållfasthet (KN / M) Förlängning(%) Blandat förhållande (%) Driftstid (H) Härdningstid (H)
ZEW-518 Vit ≤25000 18 ± 2 ≥1.3 ≥5 ≥300 2 ~ 3 0,5 ~ 2 2 ~ 8