Kontakta oss
TEL: + 86-769-85536565
E-post: sales01@liyuyibao.com
Adress: No.15 Shuanglong Road, Xiaobian-distriktet, Chang'an Town, Dongguan, Guangdong, Kina
Hem > Nyheter > Innehåll
Gummiens ursprung och sammansättningen av gummiark.
Apr 25, 2017

Enligt litteraturen tror den elastiska ballens boll, men också för att besöka det spanska folket, att dessa skinn har onda andar besatta. Gummiet används också som rem för att hålla ett trähandtag på en sten eller metall, och ett fyllmedel för handtaget.

Maya kan använda gummi för att göra skor. Även om indianer inte officiellt vulkaniserar gummit som moderna människor, kan de fortfarande använda organiskt material för att nå en ungefärlig effekt, såsom att blanda obehandlade emulsioner till olika sorters sorter eller vissa rottinsaft.

Några brasilianska inhemska användningen av gummi för att göra vattentät tyg. Det var en vind som höra att portugisiska tog dessa kläder tillbaka till moderlandet, faren blev rädd, resultaten blev belastade med genomförandet av häxkonst och rättegång.

Gummi i Storbritannien, fann vi att det här materialet kan vara mycket effektivt för att torka bort blyertspenna från blyertspenna. Så nu används gummi engelska gummi för att beskriva suddgummi. Roligt är att dagens amerikanska vanor till gummirubberrubber, gummi användes för att beskriva kondomen.

Naturgummi kommer från trebladigt gummiträ för att ge det mest kommersiella gummit. Det kommer att utsöndras av mycket skada när gummiemulsionen är rik på sap. Dessutom kan fikonträd och några växter av Euphorbiaceae också leverera gummi.

Tyskland i andra världskriget, eftersom gummispänningen var avlyssnad, hade testat från dessa växter för att erhålla gummi, men senare byttes för att producera artificiellt gummi. Gummiträdets början föddes i Sydamerika, men genom artificiell transplantation, och nu har Sydostasien också mycket gummiträd.

I själva verket har Asien blivit det viktigaste gummit någonsin. Gummi tillverkad av silverkrysantemum kan skäras känsligt. Andra material på gummi Även om gummit nu är mer än hälften av handboken, men naturligt gummi är fortfarande i vissa områden är det mycket viktigt, såsom bilindustrin och militärindustrin.