Kontakta oss
TEL: + 86-769-85536565
E-post: sales01@liyuyibao.com
Adress: No.15 Shuanglong Road, Xiaobian-distriktet, Chang'an Town, Dongguan, Guangdong, Kina
3mm gummiark

3mm gummiark

3 mm gummiark Beställningsprocess · Förfrågan · Citat · Provbekräftelse · Performa Faktura · Bulkproduktion · Kvalitetskontroll · Balansavgift · Fraktleverans · Tullklarering · Fraktkrav 3 mm gummiplastkniv Det finns en enklare kombination av skoproduktionsmaterial, termoplastiska. ..

3 mm gummiark

Order Process

·Förfrågan

·Citat

· Provbekräftelse

·Faktura från Performa

·Bulkproduktion

·Kvalitetsinspektion

· Balansöverföring

· Fraktleverans

· Tullklarering

· Fraktkrav

3 mm gummiplatta

Det finns en enklare kombination av skoproduktionsmaterial, termoplastisk polyuretan och polyuretan, som använder ett tunt skikt av termoplastisk polyuretanskonproduktion, användningen av polyuretan i slutet görs. Utöver deras enastående fysikaliska egenskaper uppfyller skosolen i termoplastisk polyuretan behoven hos modern design. Genomskinliga sulor eller färgglada sulor kan framställas under direkt gjutning.


Dessutom finns det nästan ingen restriktion på formgivaren i den snidade stilen, och till och med mångfärgade sålar med atletiska skofunktioner kan vara ganska ekonomiska i tillverkningsprocessen. Sist men inte minst, började de tvåskiktiga sålarna att polyuretan / polyuretanmaterial användes vid tillverkning av tvålskiktsål, varav tvåskiktsålar är gjorda av polyuretan. När det gäller yttersålen måste ett särskilt tätt polyuretanmaterial användas, och för mellansolen måste skumpolyuretan väljas för komforthänsyn. Med den nya DESMA-tekniken säkerställer skomakningsutrustningen att industrin i ett enda mekaniskt system med gummi, termoplastisk polyuretan och reaktiv polyuretan (PUR) bearbetar den mest kostnadseffektiva. När det finns ett problem med produktionsteknik, material, formkonstruktion och överensstämmelse av processparametrarna till den avsedda typen av skor och nuvarande tillverkningsstruktur, kan DESMA erbjuda omfattande expertis, kvalificerad specialisering och kundfokus Projektplanering.


Hot Tags: 3mm gummi ark, Kina, fabrik, leverantörer, tillverkare, anpassade, lågt pris, billig, bulk
Förfrågning