Kontakta oss
TEL: + 86-769-85536565
E-post: sales01@liyuyibao.com
Adress: No.15 Shuanglong Road, Xiaobian-distriktet, Chang'an Town, Dongguan, Guangdong, Kina
Arenaceous Sheet

Arenaceous Sheet

Arenaceous ark Guangdong Liyu-Yibao Skor Material Co Ltd, var tidigare känd som Dongguan Liyu Gummi Sheets Co, Ltd, ett känt företag med hög integritet, bra service och kostnadseffektiva produkter. Det är det helägda dotterbolaget till Liyu Group, som grundades år 2000. I DEC, ...

Arenaceous ark

Guangdong Liyu-Yibao Skor Material Co Ltd, var tidigare känd som Dongguan Liyu Rubber Sheets Co, Ltd, ett känt företag med hög integritet, bra service och kostnadseffektiva produkter. Det är det helägda dotterbolaget till Liyu Group, som grundades år 2000.

I december 2011, Liyu och de utmärkta taiwanesiska finansierade företagen, dvs. Yibao-företaget slogs samman, och Dongguan Liyu Rubber Products Co., Ltd ändrats till Guangdong Liyu-Yibao Shoes Material Co., Ltd


Arenaceous sheet kunskap

Lädersula är en sorts såle som kan andas automatiskt och driva foten att andas. Andningen är bra, den täppta foten kan släppa den absorberade svetten automatiskt för att hålla foten torr.


Läder sulor främst läder, högre priser. Dess fördelar är lätta att forma, samma typ, passform, bra elasticitet, kan minska påverkan och inte lätt att tröttna, ventilera, absorbera fukt, etc. samtidigt som det är lätt att bearbeta, lätt att visa skönhet. Hård konsistens är inte lätt att genomborra, men efter att ha blivit nedsänkt i vatten, är oljan lätt att varma deformation eller förfall.


Dess huvuddrag:


① bättre värmeisolering för att säkerställa att foten i skon har rätt temperatur


② lätt vikt, vikt per kvadratcentimeter 0,95 ~ 1,05 gram, bara samma densitet och vatten. Kan vara vattentätt och släppa ut fukt när skorna inte längre är våta, för att säkerställa att skorna i ett bekvämt tillstånd.


③ unik tredimensionell fiberstruktur, sålar inte sålarna vid böjning 180 grader. Kan snabbt anpassa sig till fotformen, kan effektivt understödja markslaget, än andra material med samma tjocklekssål, effektivare skydd av fötterna.


Hot Tags: arenaceous sheet, Kina, fabrik, leverantörer, tillverkare, anpassade, lågt pris, billig, bulk
Förfrågning