Kontakta oss
TEL: + 86-769-85536565
E-post: sales01@liyuyibao.com
Adress: No.15 Shuanglong Road, Xiaobian-distriktet, Chang'an Town, Dongguan, Guangdong, Kina
Artificiellt gummiark

Artificiellt gummiark

Artificiellt gummiark Vi är en av de ledande tillverkarna och leverantörerna i Kina, som erbjuder dig de mest sålda och billiga gummiarken som tillverkats i Kina. De bulkanpassade beställningarna med lågt pris är också välkomna. Kunskap om gummiplåt Rå gummibotten: Rå gummi är inte plast, ...

Artificiellt gummiark

LY-N2016151.jpg

Vi är en av de ledande tillverkarna och leverantörerna i Kina, och erbjuder dig de mest sålda och billiga gummiarken som tillverkats i Kina. De bulkanpassade beställningarna med lågt pris är också välkomna.

Kunskap om gummiplåt

Rå gummibotten: Rå gummi är oplast, gummiblandning, är det mest grundläggande råmaterialet för tillverkning av gummi, inklusive naturgummi och syntetgummi.


Den råa gummiänden vi bär varje dag, den råa gummiänden här är faktiskt slutet på plasten, är det råa gummit efter behandling, men utseendet av rå gummi är det ett vanligt misstag.


Plastråvara av plast, mindre effektiv, hårdhet, lägre densitet, lätt att ha på sig och bruten; Egenskaperna hos kokt plast precis motsatt, bra slitstyrka och seghet. Kokad med ett brett användningsområde, såsom bildäck; Hälsa plast endast för produktion av låga dagliga behov, till exempel tofflor och så vidare.


Hot Tags: konstgjorda gummi blad, Kina, fabrik, leverantörer, tillverkare, anpassade, lågt pris, billig, bulk
Förfrågning