Kontakta oss
TEL: + 86-769-85536565
E-post: sales01@liyuyibao.com
Adress: No.15 Shuanglong Road, Xiaobian-distriktet, Chang'an Town, Dongguan, Guangdong, Kina
Svart gummiark

Svart gummiark

Svart gummiark Svart gummiarkiv Ett brett sortiment av solmaterial Måttmaterialet varierar med TPR-sålar, MD-sålar, MD-gummi, EVA-sålar, gummisula, PVC-sålar, PU-sulor, RB-sulor, RS-sålar, TR-sulor, TPU-sulor , plastsål. Förklara begreppet nästa: MD, EVA Först att säga ...

Svart gummiark

IMG_0087-(2).png


Svart gummiark kunskap

Ett brett utbud av sålar material
Enda material varierat, med TPR-sålar, MD-sålar, MD-gummi, EVA-sålar, gummiyttersula, PVC-sålar, PU-sålar, RB-sulor, RS-sulor, TR-solar, TPU-sulor, plastsålar.


Förklara begreppet nästa:


MD, EVA


Först att säga vad är MD: MODEL eller PHYLON drake kollektivt


2. Så vad är PHYLON: (vanligen känt som draken) är ett slags material för att göra sålarna till de skor som används i allmänhet, användningen av värmekompression EVA-skum gjord av blandat material (EVA sekundärtrycksformade produkter) elastisk och seismisk prestanda är bra, hårdheten styrs av skumtemperaturen.


3. Så vad är EVA: Etylenvinylacetat - Vinylacetatfiber. Lätt och flexibel kemisk syntes av ämnen.


Så: MD-solar inuti måste innehålla EVA, MD-änden kallas också PHYLON-änden. Såsom MD = EVA + RB eller EVA + RB + TPR Vissa skor är RB + PU och så vidare.


RB, PU, ​​PVC, TPU, TPR, TR


1. Vad är RB: RB är en förkortning för engelska gummi (gummi); gummi innehåller naturgummi, syntetiskt gummi (se bilaga I för detaljer). Gummi: Används i en mängd olika sportskorssula.


2. Vad är PU: Polyuretan Polyuretan-syntetiskt material av hög molekylvikt, som ofta används i hårdmetallmaterial med hög densitet i midsolen.


3. Vad är PVC: polyvinylklorid PVC, naturlig gulaktig genomskinlig, glänsande. Whitening vid veckan kommer att visas.


4. Vad är TPU: fullständigt namn på termoplastisk polyuretanelastomer (termoplastisk polyuretan), som är en diisocyanat och makromolekylär polyoler, kedjeförlängare alstrade genom reaktionen av linjära polymermaterial.


5. Vad är TPR: Thermoplastic Gummi, ett material som kombinerar egenskaperna hos gummi och termoplaster med egenskaperna hos gummi och kan bearbetas och återvinnas som termoplaster. Den kan gjutas med konventionella plastformningsmaskiner, Extruderingsformning, slagformning av gummiprodukter.


6. Vad är TR: TPE och gummi syntetiska material, med utseendet på fler mönster, må bra, färg Yan, slät yta, högt tekniskt innehåll, men kan också vara 100% återanvänd, är miljövänliga sko sålar material.


Enda identifikation och egenskaper hos materialen:


Om PU, PVC, TPR, RUBBER-erkännande!


PU är den lättaste och mest slitstarka, naturligtvis är priset det dyraste.


PU-materialsålar är mycket bra, mycket lätta i handen, hålen på baksidan av sulan är runda.


PVC-material sålar i händerna än TPR till tung.


TPR-skosålarnas elasticitet är bättre än PVC, sålarnas fasta håll faller naturligt, om det kan studsa det är TPR


PVC-materialsålar är billigare än TPR, men kvaliteten är inte bra, särskilt på vintern är det lätt att bryta änden.


PVC skosålar har en funktion att det inte finns något injektionshål, liksom luktar med näsan, det finns smak. Ta lång tid, sedan de långa vita sakerna.


Den enda ytan av TR är mycket ljus, hårdare än vanliga TPR-solar, och TR har mer injektionshål än TPR.


Vikt: Rubber (gummi) den viktigaste, PU, ​​EVA den lättaste,


Material: PU dyr, EVA, TPR moderat, PVC billigaste,


Process: TPR är en formad, och PVC som ska bearbetas, ABS är vanligtvis höghäftiga skor, dyra och hårda,


Användning: PVC används mer i materialet eller icke-viktiga delar, eller skapar barnskor. PU läder kan appliceras på väven av skor eller bära vikten på webbplatsen. I påsen är det mer tillämpliga PVC-läder. Detta beror på att föremålen i påsen skiljer sig från de som bärs i skor och inte utstrålar värme; behöver inte ta personlig vikt.


PU, PVC skillnad är relativt lätt, från hörnet av PU botten duken är mycket tjockare än PVC, det finns skillnader i känsla, PU känner sig mjuk; PVC känns hårdare; kan också användas för att brinna eld, PU smak är mycket lättare än smaken av PVC.


Bilaga I:


1, naturgummi


Naturgummi härstammar huvudsakligen från Clover gummiträdet, när gummiträdet är öppet, kommer det att flöda mjölkjuice, kallad latex, latex genom kondens, tvättning, formning, torkning av det naturliga gummit.


Syntetiskt gummi tillverkas genom syntetiska metoder, med användning av olika råmaterial (monomerer) kan syntetiseras olika typer av gummi.


2, Universal gummi


Avser någon eller allt gummi som används i stället för naturgummi, såsom styrenbutadiengummi, butadiengummi, isoprengummi, etc., främst för tillverkning av däck och allmänna industriella gummiprodukter. Allmänna efterfrågan på gummi är stor, är de viktigaste sorterna av syntetiskt gummi.


Styren-butadiengummi:


Styren-butadiengummi (SBR) är en sampolymer av butadien och styren. Det är det mest använda syntetgummi med allmänt bruk med SBR, SEB och termoplastisk elastomer (SBS).


Butadiengummi:


Butadien framställs genom lösningspolymerisation, butadiengummi har särskilt utmärkt kallt motstånd, nötningsbeständighet och flexibilitet, men har också goda åldringsegenskaper. Den stora majoriteten av butadiengummi för tillverkning av däck, en liten del för tillverkning av kalla produkter, dämpningsmaterial och tejp, gummisko och så vidare. Nackdelen med butadiengummi är att rivmotståndet är dåligt och det våta skidmotståndet är inte bra.


Isopren gummi:


Isoprengummi är ett kort namn för polyisoprengummi, framställt genom lösningspolymerisation. Isoprengummi, som naturgummi, har god elasticitet och nötningsbeständighet, utmärkt värmebeständighet och god kemisk stabilitet. Isoprengummi rå (rå) styrka var signifikant lägre än naturgummi, men kvaliteten på enhetlighet, bearbetningsförmågan överlägsen naturgummi. Isoprengummi kan användas i stället för naturgummi för att göra lastbilsdäck och terrängdäck. Det kan också användas för att producera olika typer av gummiprodukter.


Isopren gummi:


Etylenpropylengummi och eten som den främsta råmaterialsyntesen, anti-aging, elektrisk isolering och ozonbeständighet som är enastående. Etylen-propylengummi kan vara ett stort antal oljefyllda och fyllda med kolsvart, lägre produktpriser, kemisk stabilitet i etylenpropylengummi, nötningsbeständighet, elasticitet, oljebeständighet och styrenbutadiengummi nära. Etylenpropylengummi används för ett brett användningsområde, kan användas som däck sidoväggar, tejp och rör och bilkomponenter, men även för tråd, kabelmantel och högtryck, högtrycksisoleringsmaterial. Kan också skapa plastskor, hygienprodukter och andra ljusa produkter.


neopren:


Det är kloropren som huvudråvara, genom homopolymerisation eller en liten mängd andra monomersampolymerisation. Såsom hög draghållfasthet, värmebeständighet, ljusmotstånd, utmärkt åldringsbeständighet, oljebeständighet är bättre än naturgummi, styrenbutadiengummi, butadiengummi. Har ett starkt flambeständighet och utmärkt antändbarhet, hög kemisk stabilitet, bra vattenbeständighet. Nackdelen med neopren är de elektriska isoleringsegenskaperna, dåligt kallt motstånd, obehandlad gummibaserad instabilitet. Neopren används för en mängd olika ändamål, såsom förhuden och bältesförpackning, trådar och kablar, samt oljebeständiga slangar, packningar och kemikalieresistenta utrustningar.


Typ av gummityp:


NR: Naturgummi av naturgummi


IR: Isoprengummi Polyisopren


SBR: styrenbutadiensampolymer


BR: Polybutadien


IIR: butylgummi


EPDM: etylenpropylengummi


CR: polykloropren


NBR: Nitrilgummi


PU: Uretangummi


CSM: Hypalon-polyeten


ACM: Akrylatgummi Polyakrylatgummi


ECO: epiklorhydrin


SI: Silikongummi


FPM: fluorkarbongummi


HNBR: Hydrogenatnitril


FLS: Fluorinerad Silikongummi


Hot Tags: svart gummiark, Kina, fabrik, leverantörer, tillverkare, anpassade, lågt pris, billigt, bulk
Förfrågning