Kontakta oss
TEL: + 86-769-85536565
E-post: sales01@liyuyibao.com
Adress: No.15 Shuanglong Road, Xiaobian-distriktet, Chang'an Town, Dongguan, Guangdong, Kina
Naturligt Gummi Pris

Naturligt Gummi Pris

Naturgummipris Naturkumpriskännedom Polyuretan (PU) De enklaste skorna är gjorda av yttersula med enkel densitet, polyuretan. Polyuretansula måste ha två uppgifter: För det första måste vi känna oss bekväma och lätta sulan, och för det andra är det också en mycket viktig punkt, det vill säga säkerhetsfrågor, ...

Pris för naturgummi

Artikel

information

Modell nr.

LY-N08

Material

Naturgummi

Storlek

100 * 100

Tjocklek

2.5mm ~ 6.0mm

Kvalitet

Två klass A och B

Basfärg

svart, beige, brun osv.

Yta färg

vilken färg som helst och efter din efterfrågan

Ansökan

damskor, klädskor, sandaler, slipper mänskor etc

Minsta beställning

500 ark

Leveranstid

10 ~ 15 dagar

Förpackning

Genom ren väska

Pris för kunskap om naturgummi

Polyuretan (PU) De enklaste skorna är gjorda av yttersula med enkel densitet, polyuretan. Polyuretansula måste ha två uppgifter: För det första måste vi känna oss bekväma och lätta sålar, och för det andra är det också mycket viktigt, det vill säga säkerhetsfrågor, till exempel glidande. Det är faktiskt svårt att sätta de två funktionerna tillsammans, och i de flesta fall kommer bara en av dem att fungera korrekt. Tätheten hos polyuretansulor är mestadels runt 0,8 g / cm3, vanligtvis används för avslappnade skor. Produktionen av skor med enkel densitet är mycket enkel och effektiv, men de producerade produkterna är fortfarande avancerade kommersiella skor. Polyuretan / Polyuretan (PU / PU)


I mer än 20 år har den direkta formsprutningsmaskinen använts i skorindustrin för att producera polyuretanskor med dubbeldensitet. Kombinationen av en tät yttersula av polyuretan och en lätt och bekväm mellansula gör det möjligt att kombinera två egenskaper i en sko. Yttersålen kan tillverkas av ett mycket tätt packat material, vilket ger det större motståndskraft mot nötning och bra slip och fettmotstånd. Skum polyuretan system kan användas för att göra mellansolen så att skorna bär mer bekväm och jämnare.


Produktionen av skor och enkeldensitetsskor behandlar annorlunda, det första steget, behovet av en tät yttersåle i den slutna formen. Efter en viss reaktionsperiod, sålde den övre mellansåls- och yttersula formsprutningen, genom sålen och den övre bindningen, ett enkelt skoprov som lyckades. I de flesta fall används denna kombination av material i säkerhetsskorindustrin, för i denna bransch är det viktigt att leta efter ett bekvämt utseende såväl som bra funktioner. Men i vardagligt skor finns det många intressanta mönster som använder polyuretan / polyuretan kombinationer. Densitet Utsidan av yttersulan är huvudsakligen 0,9 g / cm3, medan midsålens densitet är mestadels 0,45 g / cm3. För säkerhetsskor överstiger de två lagren av lim den nödvändiga standarden, mellansolen kan tillverkas med ett tunnare lager.


Termoplastisk polyuretan (TPU) Denna kombination av material är inte som annonserad, eftersom termoplastisk polyuretans yttersål inte kommer att göra skor bekväm att bära, tätheten av termoplastisk polyuretan runt 1 g / cm3, vilket innebär att detta skor på klassens fot kan inte producera bra ljudisolering. Dessutom är den termoplastiska polyuretan ofta mycket svår att vidhäfta till den övre, därför används inte termoplastisk polyuretans yttersål ofta.


Hot Tags: naturgummi pris, Kina, fabrik, leverantörer, tillverkare, anpassade, lågt pris, billig, bulk
Förfrågning