Kontakta oss
TEL: + 86-769-85536565
E-post: sales01@liyuyibao.com
Adress: No.15 Shuanglong Road, Xiaobian-distriktet, Chang'an Town, Dongguan, Guangdong, Kina
Neopren Gummi Sheet

Neopren Gummi Sheet

Neopren gummiark 1. Är du en fabriks- eller handelsföretag? Vi är en tillverkare av gummiplåt, så priserna och leveranstiden kan garanteras. 2. Var ligger din fabrik? Hur kan jag besöka där? Vår fabrik är belägen i Gongguan City, Guangdong-provinsen, Kina. Alla våra kunder, ...

Neopren-gummiark

1. Är du en fabriks- eller handelsföretag?

Vi är en tillverkare av gummiplåt, så priserna och leveranstiden kan garanteras.

2. Var ligger din fabrik? Hur kan jag besöka där?

Vår fabrik är belägen i Gongguan City, Guangdong-provinsen, Kina. Alla våra kunder, hemma eller utomlands, är varmt välkomna att besöka oss!

3. Kan du göra OEM & ODM?

Ja, vi kan göra OEM- och ODM-produkter. Det är inget problem.

4. Hur kan jag få några prover?

Vi är glada att erbjuda dig gratis prov. Nya kunder förväntas betala för fraktkostnaden, och denna avgift kommer att dras från betalningen för officiell order.

5.Hur om leveransen?

Vi laddar en 20 fot behållare inom 15 dagar, det kommer att ändras enligt den speciella situationen.

6. Kan du tillhandahålla en testrapport för din beställning?

Ja det kan vi. Vi kan tillhandahålla vår testrapport enligt kundens förfrågan.

7. Betalningstid:

T / T, L / C, Western Union, Paypal, ..etc enligt kundens förfrågan.

Neopren Gummi ark kunskap

Ensam materiell kunskap Enbart material: Enbart material tillgängligt på den nuvarande marknaden är ett brett utbud av olika mönster. Tillverkaren av en- eller skon ska bestämma vilken prestanda produkten ska uppfylla, de standarder som den uppfyller och materialvalet att göra det: gummi (RU), termoplastgummi (TR), polyuretan (PU) eller termoplastisk polyuretan (TPU).


I den nuvarande marknaden kan köpas sålar av ett brett utbud av material varierar mönstren. Tillverkaren av en- eller skon ska bestämma vilken prestanda produkten ska uppfylla, de standarder som den uppfyller och materialvalet att göra det: gummi (RU), termoplastgummi (TR), polyuretan (PU) eller termoplastisk polyuretan (TPU). Skor som en sko som utgör en integrerad del av materialet måste vara nära med sålarna, så tillverkaren bör göra rätten att använda materialet för att göra rätt val. Det finns också design och prestanda, som alla måste väljas korrekt för att säkerställa god kvalitet på slutprodukten. Naturligtvis kan skor och skor inte generaliseras, kraven på olika skor, speciellt kraven på sulan, är inte desamma. Kraven på sulan, inklusive ensam lättvikt, låg friktion, starkt grepp och till och med läderets stabilitet, ett större temperaturområde, motståndskraft mot kemikalier och fetter och så vidare. Under normala omständigheter är efterfrågan på skor oftast en kombination av flera av ovanstående krav. Alla typer av skor har viktiga och grundläggande vanliga egenskaper, till exempel: gångkomfort och fotskydd. Ironiskt nog ersätts dessa grundläggande egenskaper hos skor gradvis av populär mode, och fler och fler köpare anser mode som den viktigaste faktorn när man köper skor.


För status quo har en kombination av material som dubbelsulor blivit den bästa och mest bekväma lösningen för att skydda fötterna genom att använda en motståndssydd yta medan du går med en mjukare mellansula. När du är bekväm. För detta ändamål är den bästa kombinationen av material idag yttersålen av gummi (syntetiskt gummi) och mellansolen av polyuretan. Sula yttersula och mellansula i produktionsprocessen kan delas in i steg, slutlig användning av lim för att binda dem ihop, i de flesta fall behovet av förbehandling, såsom ytan av gummit halogenerade och / eller polerade. Ett annat sätt att binda är att använda en automatisk självhäftande spray mellan två material, med användning av den kemiska bindningen av gummit och bindningsfunktionen hos PU för att uppnå bindningen.


Hot Tags: neopren gummi blad, Kina, fabrik, leverantörer, tillverkare, anpassade, lågt pris, billig, bulk
Förfrågning