Kontakta oss
TEL: + 86-769-85536565
E-post: sales01@liyuyibao.com
Adress: No.15 Shuanglong Road, Xiaobian-distriktet, Chang'an Town, Dongguan, Guangdong, Kina
Gummi Yttersula

Gummi Yttersula

Gummi ytsula Sheet Gummi Yttersula Kännkunskap Ett enda material Först är materialets sulor: Sula av strukturen är ganska komplicerat, i bred mening kan det vara yttersula, mellansula och häl och allt bottenmaterial. Enligt en smal betydelse hänvisar sålen till sulan, den ...

Gummi yttersålplåt

2015年新产品图片 04.JPG

Gummi yttersula ark kunskap

Ett enda material Först är materialets sulor: sålarna i strukturen ganska komplexa, i bred mening kan de innefatta yttersula, mellansula och häl och hela bottenmaterialet. Enligt en smal förnuft hänvisar sålen till sulan, de allmänna egenskaperna hos materialets gemensamma sulor bör vara resistenta mot slitage, vatten, olja, värme, tryck, slagmotstånd, god elasticitet, lätt att passa fotformen är inte lätt att byta, isolering, lätt att absorbera fukt, etc., men också att binda in i slutet, medan att gå för bromsens roll inte kommer att glida och lätt att stoppa och andra förhållanden. Många typer av material som används i sulorna kan delas in i två typer av naturligt basmaterial och syntetiskt basmaterial. Naturligt basmaterial, inklusive naturläder, bambu, trä, syntetiskt basmaterial, inklusive gummi, plast, gummi och plast kompositmaterial, återvunnet läder, flexibel kartong och så vidare.


(A) Naturläder baksåla är tillverkning av läderskor, yttersula, innersula i specialläder. Enligt de använda råvarorna kan de delas upp i gult läder, buffelläder, pigskinnslår, etc .; Enligt olika användningsområden kan delas in i ytterläder, inom läder, läder med huvud, läder med Baotou Etc. Enligt dess garvningsmetod är annorlunda kan den delas in i krombrunt läder, vegetabiliskt garvat läder, kombinerat med garvat läder; enligt deras olika nivåer och delar, men kan också delas in i kohidläder, oxhögtalare, koläder, axelskinn och så vidare. Egenskapen hos naturligt läder: Eftersom det naturliga lädermetoden är annorlunda, med prestanda inte densamma, var och en med sina egna egenskaper. ① Karaktären hos vegetabiliskt garvat läder är: tjock läderkropp, hårt i stora, stora naglar, men också mindre vattenabsorption, plasticitet. Men vegetabilisk garvad läder uthållighet prestanda är dålig. ② krom garvning läder egenskaper är: slitstyrka, vattenabsorption, hög hållfasthet, bra värmebeständighet. ③ kombination av garvning i slutet av egenskaperna: ytans och vegetabiliskt garvat läder är i princip detsamma, men i värmebeständighet har slitstyrkan och andra egenskaper ökat.


Hot Tags: gummi yttersålplåt, Kina, fabrik, leverantörer, tillverkare, anpassade, lågt pris, billig, bulk
Förfrågning