Kontakta oss
TEL: + 86-769-85536565
E-post: sales01@liyuyibao.com
Adress: No.15 Shuanglong Road, Xiaobian-distriktet, Chang'an Town, Dongguan, Guangdong, Kina
Gummi Skosula

Gummi Skosula

Gummi sko yttersula Gummi sko yttersula kunskap Microfiber hud "är vilket material? A: Microfiber läderens fulla namn är" ultrafiberfiberförstärkt PU läder. "Det har extremt utmärkt slitstyrka, utmärkt kallt andningsförmåga, anti-aging egenskaper .PU är ...

Gummisko ytsula

IMG_20160815_110928.jpg

Gummi sko yttersula kunskap

Microfiber Skin "är vilket material?


A: Det fulla namnet på Microfiber läder är "ultrafiberfiberförstärkt PU-läder." Den har extremt utmärkt slitstyrka, utmärkt kalla, andningsförmåga, anti-aging egenskaper.


PU är polyuretan. Polyuretan läder har utmärkt prestanda. I detta avseende är Bayer, BASF, Huntsmans produktionskapacitet en världsklass, medan Toray, Asahi textilfiberleverantör representerad av högre produktteknik. Utomlands, på grund av djurskyddssamhällets inflytande och utvecklingen av teknik, överträffar prestanda och tillämpning av polyuretansk syntetiskt läder det som naturligt läder.


Efter tillsats av mikrofiber, polyuretanhethet och andningsförmåga har nötningsmotståndet ytterligare stärkts. Det är ingen tvekan om att en sådan färdig produkt, prestanda är ganska utmärkt.


Människor som köper mikrofiberprodukter är smakfulla och är mest välkomna av kristna utomlands på grund av skinnets utseende, bättre prestanda än läder och ingen dödande av djur.


F: Vad är slutet på MD? Bär det?


A: MD är EVA-injektionen i slutet, MD berör inte marken i slutet av det laget.


Nu är den vanligaste sportskor med mellansula och mellansula i PHYLON EVA mellansål. Faktum är att de två tillhör samma kategori av attribut (engineering plast), men varför är det en skillnad mellan anropet det?


PHYLON har sitt ursprung i USA, de äldsta skorna kallas PHYLON mellansåle och ingen EVA mellansula och PHYLON mellansula och senare med den fortsatta utvecklingen av skodonprodukter till Taiwan och Sydkoreas största varumärkesskor produktutvecklingsanläggning för Source, namnet på botten mer systematiskt finns det vad vi nu kallar EVA mellansula.


Används nu i mellansolen är PHYLON mellansula, den största funktionen är lätt, flexibel, med bra dämpningsegenskaper, kallas PHYLON sekundärt skum. EVA mellansula är också mycket lätt, men dämpningens prestanda och flexibilitet är mycket mindre än PHYLON mellansåle, men kostnaden är mycket lägre än PHYLON, EVA mellansåle kallas skum.


(Obs: ett skum: Efter materialet i formen, genom värmen efter en mellansula, så kallad ett skum i slutet, det vill säga EVA mellansula.)


Sekundärt skum: Efter materialet i formen, genom de två högtemperaturbränna efter skottsålen, kallas den sekundära skummande mellansolen, det vill säga vi säger ofta att PHYLON mellansolen. PHYLONs hårdhet styrs av temperaturen. Under avfyrningen av PHYLON mellansåle, ju högre temperaturen desto större är densiteten hos den härdade PHYLON mellansolen och desto hårdare är den. Ju lägre naturvärmen för avfyrningen av PHYLON-mellansolen är ljusare och mjukare, så utvärderingen av mellansolen kan inte mätas med graden av vikt eller hårdhet.


Om midsolen


1. Brännduk i slutet:


Burlap mellansåle är PHYLON mellansåle, men designern i strävan efter den övergripande designkänslan och en skoproduktionsteknik är det bästa exemplet LB1. Midsolen och skoskroppen med samma tyg, vilket gör den övergripande integrationen av skoens kropp och sula, men också en höjdpunkt i denna skoprocess. För att uppnå denna process är att använda den valda kluten inslagna, redan gjutna PHYLON mellansålen, med hög temperatur i formbränningen, blir det som vi har sett i texturen på LB1-sko-mellansolen.


2. PU mellansåla: Förutom PHYLON och EVA mellansålsolja är PU-mellansula också mycket vanligt. Den största fördelen med PU-mellansula är flexibiliteten och flexibiliteten är bättre.


3. Förpackning i slutet: Nu många skor med inbyggd mellansålsstruktur, även känd som väska i slutet. Liksom T-MAC-serien tillhör NIKEs genre-serie till paketet i endstrukturen. I slutet av förpackningen från utsidan av yttersulan och de övre två huvudkomponenterna, men strukturen eller från yttersålen, mellansolen och de övre tre delarna, men mellansolen viks in i övre insidan.


På sulor och integrerade sålar


1. Innersula: Insidansula kan anses vara ett paket i slutet av en blankett, och paketet i slutet är annorlunda, fastlandsstrukturen är insvept i skor i yttersålens ände, till exempel FORCE1, även fastlandsstrukturen , snarare än utseende Såsom ses i det övergripande gummiytan, är inuti gummiytans insida lindad i skor i slutet, kallas denna mellansula också MD i slutet, som tillhör en EVA-avfyrade.


2. Endelad såg: Den vanligaste typen av sulan är EVA-skumgjutningsål, vilket är lågkostnad och extremt glidbeständig, med sålar på vattnet som om det bärs på rullskridskor. REEBOK 3D-sulor är de bästa godkännandena EVA-skumsålar.


3. PU-totalsålar: ADI och NIKE inte så mycket när man använder dessa sålar är PU-sulor lågtemperaturbildande sålar. PU-botten kännetecknas av ljus, men inte våt, vattenkemisk reaktion sker efter korrosionsskikten bort.


4. Rena gummisulor: rena gummisulor som används för utomhusvandringsskor eller arbetsskor, elektriska skor. Hela sulorna av hela gummikompositionen, fördelen med slitstark glidning, nackdelen är att vikten är för stor. CAT-arbetskläder används vanligtvis i dessa sulor, även kallade isolerade sålar.


Jämförelse av flera material:


TPR i slutet av fördelarna:


1, slitstark


PU botten fördelar:


① elasticitet; ② lätt vikt; ③ i gummibotten och andra dekorativa delar (såsom luftkudde etc.) när formpressningen kan vara olika; ④ seghet.


MD vid slutet av egenskaperna:


①. Lättvikt


②. Bra elasticitet, bra stötdämpande prestanda


Först underhåll av skor


1. För att köpa en passform skor, eller skor lätt deformeras och skadar fötterna.


Rengör regelbundet skor, torka av med en fuktig trasa; borsta inte med borste Meng.


3. Om skorna blöt, fästtidningen för att behålla skorna och låt skorna torka naturligt, undvik direkt solljus eller högtemperaturbakning.


4. Skor ska undvika kontakt med lösningsmedel, syror, alkalier, olja etc. Underhålla två eller flera par bytbara skor så att skor blir vila.


5. Casual skor, sandaler ska inte vara hård träning.


För det andra, underhåll av sportskor Efter att du har köpt ett par lämpliga sportskor, måste du veta hur man skyddar och förlänger nyttjandeperioden. Följande punkter kan vara till hjälp för dig:


1. Dagliga träningsutövare. Den bästa förberedelsen för mer än två par sneakers för ersättning varje dag.


2. Innan du bär skor är den bäst placerad på en ventilerad plats, så att skor har tillräckligt med tid att torka.


3. Idrottare eller sportentusiaster ska alltid bära inköp av sportskor. För att förlänga livslängden på skor, så lite som möjligt, tvätta.


4. Running skor på nylon mesh tyg och konstgjorda garvade läder är relativt lätt att upprätthålla, tillgänglig sailor tvätt, är det bäst att inte använda tvättmaskinen eller blötläggs i vatten.


5. Innersula tå ner på den ventilerade platsen för att torka.


6. När skorna torkar, kommer användningen av skostöddet att hjälpa till att återställa den ursprungliga formen av skor, eller tidningen fylls i skorna. Tidningen har en dubbel fördel, som inte bara kan hjälpa till att återställa den ursprungliga formen av skor, utan också snabbt absorbera fukt i skorna.


7. skor efter tidningen kommer att tas bort, låt skorna torka ett tag.


8. Överdriven direkt solljus, hårtork och olämpliga vårdmetoder kommer att minska skorstens livslängd.


Dagligt underhåll


Följande är en kompis till hur man tvättar vita canvasskor, liten erfarenhet, jag hoppas att alla ska hjälpa till:


Använd inte tvättmedel och tvål.


Tvättpulver av färg.


Tvål tvättade gulning.


Börja med att borsta dina skor med tandkräm


För det andra, borsta inte solen efter solen, så blekna, att placeras i skuggan, den naturliga lufttorkade


☆ vanliga rengöringsskor, smutsiga övre, doppade i vatten med en mjuk trasa, borsta inte med borste Meng.


☆ kortikala skor bör vara olja för att säkerställa läder seghet.


☆ kan inte användas vid rengöring av blekmedel.


☆ Undvik vattenutsläpp, exponering och eldstekt Undvik direkt solljus efter tvätt, vilket orsakar åldrande, deformation, blekning och bruten mask.


☆ Undvik kontakt med skarpa föremål, kemikalier.


☆ upprätthålla mer än två par skor kan ersättas, så att skor blir turna.


☆ uppmärksamma speciella skor, avslappnade skor, sandaler ska inte göra ansträngande träning, inomhusskor bör inte vara ansträngande träning utomhus.


☆ använd yttersålen för att undvika kontakt med olja eller andra frätande ämnen, om de är förorenade, skölj omedelbart med vatten.


☆ spets / magiskt band kan inte vara för hårt för att fotens aktiviteter är lämpliga, annars påverkar det komforten.


☆ bära inte, ta bort insolesna, skorna placerade på en torr och ventilerad plats, lätt att skorna utstrålar värme, återbetalning.


☆ Försök att undvika att klämma, så att skorna förblir samma tillstånd av deformation.


☆ När den inte används under lång tid, måste den tvättas och torkas för att förvara den på en torr plats efter att du har lagt i papperet.


☆ Undvik högtemperaturbakning, vid översvämning i skopkopplingen, torr fukt och fukt, placera ventilerad plats för att torka


En sportsko består vanligen av tå, övre (framsida, sida) yttersål, mellansula, häl, foder, innersula, tunga och olika tillbehör. Enligt höjden på skon är uppdelad i tre typer: låg till hjälp, i hjälpen, hög hjälp.


Hot Tags: gummi skor yttersål, Kina, fabrik, leverantörer, tillverkare, anpassade, lågt pris, billig, bulk
Förfrågning