Kontakta oss
TEL: + 86-769-85536565
E-post: sales01@liyuyibao.com
Adress: No.15 Shuanglong Road, Xiaobian-distriktet, Chang'an Town, Dongguan, Guangdong, Kina
Gummi Sole Sheet För Skor

Gummi Sole Sheet För Skor

Gummi sula för skor Våra fördelar: 1. Med mer än 20 års erfarenhet av tillverkning av gummiark. 2. OEM & ODM är tillgängliga. 3. Med den kompletta produktionslinjen, avancerad utrustning och professionella arbetstagare, kontrollerar vi kvaliteten väl, erbjuder konkurrenskraftigt pris och effektivitet ...

Gummiladdark för skor

  Våra fördelar:

1. Med mer än 20 års erfarenhet av tillverkning av gummiark.

2. OEM & ODM är tillgängliga.

3. Med den kompletta produktionslinjen, avancerad utrustning och professionella arbetstagare, kontrollerar vi kvaliteten väl, erbjuder konkurrenskraftigt pris och effektiv service.

4. Provet kommer att slutföras om 5 dagar och massproduktion kommer att produceras snart när provet godkänts av kunderna.

5. Inga MOQ-förfrågningar, särskilt för nya kunder.

6. Snabb leverans och lägsta fraktkostnad. Vanligtvis belastar vi leveransavgiften

7. Bra rykte både hemma och utomlands.

8. Kundorienterad; Ärlig Management.

Gummi sågplåt för kunskap om skor

Det avfall som genereras i produktionsprocessen (släpp ut gräset, extrudera sopgummi) och de slutgiltiga avfallsprodukterna kan direkt returneras för återanvändning. De gamla TPE-produkterna kan återanvändas efter enkel regenerering för att minska miljöföroreningarna och utvidga källorna till förnybara resurser.


Utan härdning sparar energi; självförstärkande stor, väldigt förenklad formel, så att effekten av komplexa medel på kontrollen kraftigt minskar kvaliteten på prestandan lättare att förstå. Nackdelar med plastelastomer: TPE värmebeständighet är sämre än gummi, eftersom temperaturen stiger och fysisk nedgång, så tillämpningsområdet är begränsat. Samtidigt är kompressionsdeformationen, rebound, hållbarhet, jämfört med det dåliga gummit, priset ofta högre än liknande gummi. Men i allmänhet är fördelarna med TPE fortfarande enastående, men nackdelarna ständigt förbättras. Som ett nytt energibesparande gummiråvara är utvecklingsutsikterna mycket lovande.


Plast till syntetiska eller naturliga polymerer, föreningar som grundbeståndsdelar i processen för plastgjutning; med olja, korrosionsbeständighet, isolering, låg kostnad och så vidare. Används för yttersula, med huvuddelen, hälften i slutet av materialet och Baotou. En enkelkomponent, flerkomponent, enkomponentplast innehåller endast plastiskt väsentligt syntetiskt harts, och det mesta av plasten utöver syntetiskt harts finns fyllmedel, härdare, färgämnen och andra tillsatser, som är flerkomponentplast. Nästan alla använder plast i plast. Harp är den viktigaste komponenten av plast, spelar rollen av lim, kan cementa övriga ingredienser i en helhet. Även om tillsatsen av olika tillsatser kan förändra plastens egenskaper är hartser den grundläggande determinanten av plasttyp, prestanda och användning. Vanligen använda hartstyper är: PE, PVC, PS, PF, UF, EP, PR, PU), polymetylmetakrylat (PUMA), silikon (SI) och liknande.


I enlighet med de förändringar som uppstår vid upphettning kan det syntetiska hartset uppdelas i två typer av termoplastharts och värmehärdande harts. Termoplastiskt harts: Det mjukas, kyls och härdas av värme och kan inte reagera kemiskt. Denna egenskap kan bibehållas oavsett hur många gånger uppvärmning och kylning upprepas. De termoplastiska hartserna är: polyeten, polyvinylklorid, polystyren, polyamid, polyoximetylen, polykarbonat, polyfenylenoxid, polysulfon, gummi och liknande. Fördelen med behandling av termoplastharts är enkel, med hög mekanisk energi. Nackdelen är dålig värmebeständighet och styvhet. Termohärdande harts: harts efter upphettning av kemiska förändringar, gradvis härdningsgjutning, och sedan inte uppvärmd mjukning, det kan inte lösas. Värmehärdande harts har fördelen med hög värmebeständighet, tryck är inte lätt att deformera. Nackdelen är de dåliga mekaniska egenskaperna. Termosättande harts fenol, epoxi, amino, omättad polyester och silikoneter-harts.


Plastfördelar: goda bearbetningsegenskaper, enkel bearbetningsteknik; lättvikt: liknande trä; än intensiteten av styrka: ett lätt och höghållfast material; värmeledningsförmågan är liten: det ideala värmeisoleringsmaterialet; kemisk stabilitet: den allmänna syran, alkali, salt och fett har bra korrosionsbeständighet; bra elektrisk isolering: är i allmänhet dåliga ledare av el; prestanda design är bra: genom att ändra formel, bearbetningsteknik, gjord med en mängd olika speciella egenskaper av projektet Material; rik dekorativ: kan vara gjord av genomskinliga produkter, kan också tillverkas av olika färger av produkter och färg vacker, slitstark, men också med avancerad tryckning, prägling, plätering och bronsteknik tillverkad med olika mönster, blommor Trendimensionella och yta, metallprodukter. Plastbrister: lätt åldrande --- produkter i solen, luften, värmen och miljömedier som syra, alkali, salt och andra effekter, variabelns molekylstruktur, mjukgörare och andra komponenter är flyktiga, vilket resulterar i sprickbindning och därigenom Ta försämring av mekaniska egenskaper, och till och med hårt och sprött, förstörelse och så vidare. Brandfarlig - inte bara brandfarlig, men också vid förbränning av stor mängd rök, och producerar även giftiga gaser. Dålig värmebeständighet: Generellt har värmedeformationen, och även problemet med sönderdelning. Låg stelhet: Viskoelastiskt material med låg elasticitetsmodul.


Hot Tags: gummi sula blad för skor, Kina, fabrik, leverantörer, tillverkare, anpassade, lågt pris, billig, bulk
Förfrågning