Kontakta oss
TEL: + 86-769-85536565
E-post: sales01@liyuyibao.com
Adress: No.15 Shuanglong Road, Xiaobian-distriktet, Chang'an Town, Dongguan, Guangdong, Kina
Gummi Sole Shoes

Gummi Sole Shoes

Gummisålsskor Gummi-sågkunskap Det finns inget dermislager av det andra skiktet av huden, är det fibrösa vävnaden, det kemiska materialet är sprayat eller täckt med PVC, PU-filmbehandling, så distinktionen mellan det första skiktet av huden och det andra skiktet av huden är en ...

Gummisålsskor

女鞋组合底02.jpg


Kunskap om gummisålarskor

Det finns inget dermislager av det andra skiktet av huden, är den fibrösa vävnaden (nätskiktet), det kemiska materialet sprayas eller täckt med PVC, PU-filmbehandling, så distinktionen mellan det första skiktet av hud och det andra skiktet av huden är ett effektivt sätt att observera den vertikala partikelfiberdensiteten.


Det första skiktet av huden av det täta och tunna dermala skiktet och nära kopplat till det något lösta nätskiktet som består av en kombination av god styrka, elasticitet och processplasticitet och så vidare.


Det andra skiktet av skinn är bara lös fibröst vävnadsskikt (nätskikt) och endast efter sprutning av kemiska råmaterial eller slipytor kan användas för att göra läderprodukter, det upprätthåller en viss grad av naturlig flexibilitet och bearbetar plastiska egenskaper, men mindre styrka Dess tillvägagångssätt kräver samma hudnivå.


Skillnaden är att den har en fluffeffekt, kan producera en serie effekter som skiljer sig från det första lagret. Den allmänna användningen av mer kashmir och griskött, och en annan för en speciell process torka sammet. Det finns också för produktion av dagens populära läder, läderbearbetningstekniken är något annorlunda, men samma distinktion.


Hot Tags: gummisula skor, Kina, fabrik, leverantörer, tillverkare, anpassade, lågt pris, billig, bulk
Förfrågning