Kontakta oss
TEL: + 86-769-85536565
E-post: sales01@liyuyibao.com
Adress: No.15 Shuanglong Road, Xiaobian-distriktet, Chang'an Town, Dongguan, Guangdong, Kina
Gummisoler för skor

Gummisoler för skor

Gummisulor för skor Inga MOQ-förfrågningar, speciellt för nya kunder. Snabb leverans och lägsta fraktkostnad. Vanligtvis kommer vi att betala leveransavgiften Bra rykte både hemma och utomlands. Kundorienterad; Ärlig Management. Gummi sulor för skor kunskap Läder: även känd som ...

Gummi sulor för skor

Inga MOQ-förfrågningar, särskilt för nya kunder.

Snabb leverans och lägsta fraktkostnad. Vanligtvis belastar vi leveransavgiften

Bra rykte både hemma och utomlands.

Kundorienterad; Ärlig Management.

Gummi sulor för skor kunskap

Läder: även känt som imiterat läder eller plastmaterial, är PVC och PU och andra konstgjorda material i allmänhet.


Det är baserat på textilväv eller non-woven material, PVC och PU med olika olika formuleringar som skum eller film bearbetning av olika hållfasthet, slitstyrka, kyla och färg, glans, mönster Mönster och annan behandling krav, med ett brett utbud av färger, vattentätt prestanda, snygga kanter, högt utnyttjande och relativt billiga läderfunktioner, men den stora delen av konstgjorda läder, känslan och flexibiliteten hos läderet kan inte uppnå effekten av sin längsgående skär yta , kan du se de subtila bubbelhålen, duken eller ytfilmen och torra konstfibrer.


Det är en typ av material som har varit extremt populärt under de tidiga dagarna och används ofta för att göra olika typer av lädervaror, eller en del av lädermaterialet. Dess alltmer avancerade produktionsteknik används i stor utsträckning vid produktion av tvåhöga hud.


Numera produceras läderliknande läder i en produktionsskala och deras ytteknik är extremt basliknande och deras fiberstruktur når nästan dermis med ett jämförbart pris. Men läder och konstläder (återvunnet läder och konstläder) är oföränderliga: unik hygien (naturliga porer och fibrer) och hållbarhet.


Hot Tags: gummi sulor för skor, Kina, fabrik, leverantörer, tillverkare, anpassade, lågt pris, billig, bulk
Förfrågning