Kontakta oss
TEL: + 86-769-85536565
E-post: sales01@liyuyibao.com
Adress: No.15 Shuanglong Road, Xiaobian-distriktet, Chang'an Town, Dongguan, Guangdong, Kina
Gummi Soles Sheet

Gummi Soles Sheet

Gummisolor Sheet Gummi Soles Sheet kunskap. Med användning av gummi och termoplastisk elastomerklass och användningen av termoplastisk elastomer är ett gummi och plast genom fysikalisk blandning eller kemiska metoder gjorda av en ny typ av material för att övervinna några av bristerna i de två ...

Gummi Soles Sheet

2014-A-1 (1).JPG

Gummi Soles Sheet kunskap


. Med användning av gummi- och termoplastelasterklass och användningen av termoplastisk elastomer är ett gummi och plast genom fysikalisk blandning eller kemiska metoder gjorda av en ny typ av material för att övervinna några av bristerna hos de två materialen, Är den ideala syntetiska syntetiska syntetiska material, det har lätta vattentäta, korrosionsbeständighet, bra slitstyrka och andra egenskaper, används i stor utsträckning vid tillverkning av skon, t.ex. imitationskinn, EVA-gummi så i slutet. Gummi och plast, som kollektivt avses inom gummi- och plastindustrin, är alla dotterbolag av petroleum. De är samma källa, men i processen att göra produkter, men inte samma fysikaliska egenskaper, är användningen ännu mer annorlunda. Gummit som används är ett däck av ett stort antal plastmaterial i tekniken och efterfrågan på marknaden och används i större utsträckning, det dagliga livet kan inte separeras.


Kort sagt är den viktigaste skillnaden mellan plast och gummi plastisk deformation när plastdeformationen, medan gummit är elastisk deformation. Med andra ord går plasten inte lätt tillbaka till sitt ursprungliga tillstånd efter deformation, och gummi är mycket lättare. Plastelasticiteten är mycket liten, vanligtvis mindre än 100%, medan gummit kan nå 1000% eller mer. Plastgjutningsprocessen i de allra flesta av slutförandet av produktprocessen kommer att slutföras; och gummiprocessen behöver också vulkaniseringsprocessen. Plast och gummi hör till samma polymermaterial, huvudsakligen sammansatta av två kolatomer och väte, medan andra innehåller en liten mängd syre, kväve, klor, kisel, fluor, svavel och andra atomer, dess prestanda är speciell, användningen är också särskild. Vid rumstemperatur är plasten fast, hård och kan inte förvrängas. Gummihårdheten är inte hög, flexibel, kan sträckas längre, stoppa sträckningen kan återställas till sitt ursprungliga tillstånd. Detta beror på deras olika molekylära strukturer. En annan skillnad är att plast kan återvinnas upprepade gånger, medan gummit inte kan återvinnas, kan det bara behandlas till återvunnet gummi och sedan tillgängligt. Plast i 100 grader till 200 grader när morfologin och gummi vid 60 till 100 grader när morfologin är liknande.


Hot Tags: gummi sålar blad, Kina, fabrik, leverantörer, tillverkare, anpassade, lågt pris, billig, bulk
Förfrågning