Kontakta oss
TEL: + 86-769-85536565
E-post: sales01@liyuyibao.com
Adress: No.15 Shuanglong Road, Xiaobian-distriktet, Chang'an Town, Dongguan, Guangdong, Kina
Skoråkningstillbehör

Skoråkningstillbehör

Sko reparationsmaterial Våra fördelar: 1. Med mer än 20 års erfarenhet av tillverkning av gummiark. 2. OEM & ODM är tillgängliga. 3. Med den kompletta produktionslinjen, avancerad utrustning och professionella arbetstagare, kontrollerar vi kvaliteten väl, erbjuder konkurrenskraftigt pris och effektiv service.

Skonreparationsmedel

Våra fördelar:

1. Med mer än 20 års erfarenhet av tillverkning av gummiark.

2. OEM & ODM är tillgängliga.

3. Med den kompletta produktionslinjen, avancerad utrustning och professionella arbetstagare, kontrollerar vi kvaliteten väl, erbjuder konkurrenskraftigt pris och effektiv service.

4. Provet kommer att slutföras om 5 dagar och massproduktion kommer att produceras snart när provet godkänts av kunderna.

男鞋组合底08.jpg

Sko reparation levererar kunskap

Återvunnet läder: aka pälsbranpapper utomlands. Kommer att vara en mängd djurhud och läderskrot krossade, utplacering av kemiska råmaterial bearbetning görs. Dess ytbehandlingsteknik med läderhudet, präglat läder, vilket kännetecknas av läderfimig kant, högt utnyttjande, billigt; men huden är i allmänhet tjockare, mindre styrka, som endast är lämplig för produktion av billig portfölj, dragkassepåse, klubbar och andra stereotyper, stereotyper och paritetsband, den längsgående delen av den fibrösa vävnadens enhetliga, kan identifiera den flytande materialblandningen av stelningseffekt . .


Hot Tags: skon reparation leveranser, Kina, fabrik, leverantörer, tillverkare, anpassade, lågt pris, billig, bulk
Förfrågning