Kontakta oss
TEL: + 86-769-85536565
E-post: sales01@liyuyibao.com
Adress: No.15 Shuanglong Road, Xiaobian-distriktet, Chang'an Town, Dongguan, Guangdong, Kina
Sole Of Shoe

Sole Of Shoe

Sole of Shoes Våra fördelar: Med mer än 20 års erfarenhet av tillverkning av gummiark. 2. OEM & ODM är tillgängliga. 3. Med den kompletta produktionslinjen, avancerad utrustning och professionella arbetstagare, kontrollerar vi kvaliteten väl, erbjuder konkurrenskraftigt pris och effektiv service. 4. Prov ...

Sole of Shoes

Våra fördelar:

  1. Med mer än 20 års erfarenhet av tillverkning av gummiark.


2. OEM & ODM är tillgängliga.


3. Med den kompletta produktionslinjen, avancerad utrustning och professionella arbetstagare, kontrollerar vi kvaliteten väl, erbjuder konkurrenskraftigt pris och effektiv service.


4. Provet kommer att slutföras om 4 dagar och massproduktion kommer att produceras snart när provet godkänts av kunderna.


5. Inga MOQ-förfrågningar, särskilt för nya kunder.


6. Snabb leverans och lägsta fraktkostnad. Vanligtvis belastar vi leveransavgiften


7. Bra rykte både hemma och utomlands.


8. Kundorienterad; Ärlig Management.

Ensam skonkunskap

Gummisula refererar till sulorna av gummi, gummisulor material kan delas upp i naturgummi eller syntetiskt gummi. Fördelen med naturgummi är att det är mycket mjukt, utmärkt elasticitet, kan vara lämplig för en mängd olika sporter, men nackdelen är också uppenbar att den är mycket slitstark. Inomhussporter och mer naturgummi.


Syntetgummi är uppdelat i slitstarkt gummi, miljögummi, luftgummi, visköst gummi, hårdgummi, kolgummi.


(1) Slitstarkt gummi: Slitstarkt slitstyrka och seghet i gummi är mycket bra, så mycket slitstarkt, det här gummit materialet används vanligtvis på yttersål av tennisskor.


(2) Miljövänligt gummi: även känt som återvunnet gummi, den här gummiytan innehåller upp till 10% återvunnet gummi. Huvudsyftet är att skydda miljön.


(3) Luftgummi: gummi innehåller luft, det finns viss dämpfunktion, men inte mycket slitstark, användningen är inte så stor.


(4) Visköst gummi: Visköst gummi karaktäriseras av bra flexibilitet, men också mycket slips, vanligtvis används inom inomhussporter.


(5) Stabil gummi: Starkt gummi är det mest omfattande gummit i yttersålgummimaterialet, tufft och slitstarkt och mycket slitstarkt. Naturanvändningen är också mycket bred. Mångsidiga skor och basketskor används oftast för att göra gummiets stora ände.


(6) plus kolfiber: Kolfiberelement som läggs till det vanliga gummitaterialet, vilket gör gummit hårdare mot slitaget, de flesta löpskor använder denna typ av gummi, men även i löpskonsålen av handflatan kommer du att lämna BRS brevlogotyp Den yttersula som används i kolfiber.


Hot Tags: skosula, Kina, fabrik, leverantörer, tillverkare, anpassade, låga priser, billiga, bulk
Förfrågning