Kontakta oss
TEL: + 86-769-85536565
E-post: sales01@liyuyibao.com
Adress: No.15 Shuanglong Road, Xiaobian-distriktet, Chang'an Town, Dongguan, Guangdong, Kina
Färgglatt gummiark

Färgglatt gummiark

Färgglatt gummiark Produktbeskrivning: Färgrikt gummiarkkunskap Alla material som används för att göra vampar kollektivt kallad läder, läder är indelade i två kategorier av naturläder och läder. (1) Läder klassificering: ① läder: uppdelad i gult läder, ...

Färgglatt gummiark

Produktbeskrivning:

Produktnamn

gummi skum material ark

Storlek

100X110CM, 100x100, etc

Tjocklek

2,0 till 8,0 mm

Basfärg

Svart, Brun, Beige

Yta Färg

Eventuella färger och mönster görs enligt kundens krav

Hårdhet

85shore A

Färdig utseende

ensidig shinny och annan sida grov för lim.

Kvalitet

Vi kan göra kvaliteten som kundens krav.

Färgrik gummiark kunskap

Allt material som används för att göra vampar kollektivt kallad läder, läder är uppdelad i två kategorier av naturläder och läder.


(1) Läder klassificering:

① läder: uppdelat i gult läder, buffel läder, den allmänna styrkan i gul läder bättre än buffelhud. Enligt koens ålder kan kohud uppdelas i fostrets kohid, kalvskinn, medelhårig kohida, stor kohud, koen med yngre ålder, desto dyrare kohuden är, desto högre kohidklass, men det betyder inte att ju högre kohud, desto bättre kohidstyrka. Läder kan delas in i det första lagret och andra våningen, det första lagret brukar användas för att göra skor övre, andra våningen används vanligtvis för att göra sportskor, skor, fötter. Priset på det första skiktet av läder är mycket högre än priset på två skikt av läder.


② fårskinn: uppdelad i fårskinn, getskinn två kategorier. Allmänna getter är bättre än fårskinns snabbhet, och mjukhet och bärkomfort fårskinn är bättre än getskinn. Fårskinnet skiljas generellt inte av fårens ålder.


③ pigskin: som vanligtvis används mindre i det övre, det relativt stora antalet barnskor, pigskin lägre priser, som vanligtvis används i vuxna skor Lippi. Svinskinn är vanligtvis uppdelad i första våningen och andra våningen, det första lageret av styrka är bättre, andra våningen av de mindre starka, men det första skiktet av priset är cirka fem gånger dyrare än andra våningen.


④ andra djurskinn: som krokodilhud, känguruhud, skinnskinn, ödlahud, ormhud, pärlhud, strutshud, strutsfotskinn, grodeskinn, ovanstående djurhud, knappa skinnkälla, så produktion av skor Ofta högre priser, men betyder inte att läder i snabbhet att bära bra.


Hot Tags: färgstarka gummiplåt, Kina, fabrik, leverantörer, tillverkare, anpassade, lågt pris, billigt, bulk
Förfrågning