Kontakta oss
TEL: + 86-769-85536565
E-post: sales01@liyuyibao.com
Adress: No.15 Shuanglong Road, Xiaobian-distriktet, Chang'an Town, Dongguan, Guangdong, Kina
Skriv ut gummiarket

Skriv ut gummiarket

Skriv ut gummiplåt Ny design och populärt gummiark för skosålar Högkvalitativt gummiark som används för att producera sål av skor Finns i nya, moderna mönster och olika färger. Gummihäftplåtar används för att producera skoens häl. Präglade gummiplåtar i kvinnors design. ..

Skriv ut gummiarket

Ny design och populärt gummiark för skosålar

Högkvalitativt gummiark som används för att producera sål av skor

Finns i nya moderna mönster och olika färger

Gummibälkar används för att producera skorskor

Präglade gummiplåtar i kvinnors design

Används för att producera skosålen

Skriv ut gummibladskunskap

Soles

1, enligt de enda materialpunkterna:


① Gummibotten: Naturgummi är i allmänhet slitstarkt, kalltåligt, vikningsbeständigt och har bra prestanda. Gummiet som används för att göra såla måste emellertid ofta läggas till andra lågkostnadsmaterial. Om det läggs till för högt, kommer det avsevärt att minska vikningsmotståndet och slitstyrkan. Gummisula är ofta tyngre.


② modifierad PVC (allmänt känd som: plastbotten): dåligt kallt motstånd, desto lägre temperatur desto hårdare är sulorna, tvärtom desto högre temperatur desto mjukare är sulorna. Foldning, nötningsbeständighet bör också baseras på formeln, PVC tung vikt vid slutet.


③ TPR botten: mängden PVC i slutet av gummit och ljuset i slutet av mattytan, bättre kallmotstånd, vikning, slitstyrka är också baserat på formeln kan vara.


④ polyuretan botten (PU botten): lätt vikt, i allmänhet vikning, slitstark, kall bättre.


⑤ läder botten: läder yttersula måste ofta lägga till film, andas, svettas bättre, högre kostnad, kall, vikning är bättre, slitstyrka i allmänhet. Läder yttersula som vanligtvis är gjord av läder.


⑥ EVA i slutet (allmänt känd som skum i slutet): lätt, men trycket är dåligt, deformeras ofta efter att rebounden inte är lätt. Kallhårdhet, slitstyrka, vikningsbeständighet i allmänhet.


⑦ kompositbotten: kombinationen av flera material som kallas botten av kompositänden på sulan kan delas in i hälen och följs av handflatan, filmen och längs handflatan och framfoten och andra delar enligt olika delar av olika funktionskrav kan kombineras med ovanstående Fördelarna med material kombineras. Kostnaden för den allmänna sammansatta botten än de fyra fyra yttersålen.


Hot Tags: tryck gummi blad, Kina, fabrik, leverantörer, tillverkare, anpassade, lågt pris, billig, bulk
Förfrågning