Kontakta oss
TEL: + 86-769-85536565
E-post: sales01@liyuyibao.com
Adress: No.15 Shuanglong Road, Xiaobian-distriktet, Chang'an Town, Dongguan, Guangdong, Kina
Enda ark gummiprodukter

Enda ark gummiprodukter

Rubber sole plåt produkter 1. har du en fabrik eller handelsföretag? Vi är en gummifabrik plåt produkter, priser och leveranstid kan garanteras. 2. var ligger din fabrik? Hur hittar jag det? Vår fabrik ligger i Gongguan City, Guangdongprovinsen, Kina. Alla våra...

Enda ark gummiprodukter

1. är du en fabrik eller ett handelsbolag?

Vi är en gummifabrik plåt produkter, priser och leveranstid kan garanteras.

2. var ligger din fabrik? Hur hittar jag det?

Vår fabrik ligger i Gongguan City, Guangdongprovinsen, Kina. Alla våra kunder, är från hemmet eller utomlands, varmt välkommen att besöka oss!

3. kan du göra OEM & ODM?

Ja, kan vi göra OEM och ODM produkter. Det är inga problem.

4. Hur kan jag få några prover?

Vi är glada att erbjuda dig gratis prover. Nya kunder förväntas betala för leverans, och denna avgift kommer att dras från betalningen för officiella order.

5. hur leveransen?

Vi laddar en 20 fot container inom 15 dagar, kommer det att ändras enligt särskilda situation.

6. kan du tillhandahålla en testrapport för din beställning?

Ja det kan vi. Vi kan tillhandahålla våra testrapport enligt kunders önskemål.

7. betalning Term:

T/T, l/c, Western Union, Paypal... etc enligt kundens begäran.

Rubber sole plåt produkter kunskap

(1) EVA mellansula: EVA, eten-vinylacetat sampolymer, jämfört med polyeten, EVA införs i molekylär kedjan av vinylacetat monomer, vilket minskar den höga graden av kristallinitet, ökad flexibilitet, slagtålighet, Filler kompatibilitet och värme tätning prestanda. EVA mellansula avser EVA efter injektion mögel genom hög temperatur värme efter bildar en sko mellansula, även känd som ett skum i slutet. Den traditionella EVA är heta mögel pressning, EVA injektion maskin direkt till EVA partiklarna i formen inuti maskinen, vakuum plus svavel cirka 400 sekunder efter mögel öppnas, och sulor skum gjutning, och sedan efter värmen, kall stereotyper stereotyper. Den största funktionen är den hög avkastningen, en gjutning. Nackdelen är lätt att deformation, gul över tiden, krymper.


(2) PHYLON mellansula: PHYLON har sitt ursprung i Förenta staterna, de tidigaste skorna kallas PHYLON mellansula. Avser materialet in i formen, efter två hög temperatur värme efter bränning av sko innersulan. Används för sport skor-serien. Den PHYLON hårdhet styrs av temperaturen. Under bränning PHYLON mellansulan, ju högre temperatur, mer tät och hård den härdade PHYLON. Ju lägre den naturliga värmen av avfyra PHYLON ljusare också mer mjuka, så utvärderingen av kvaliteten på skor i slutändan inte kan mätas genom graden av vikt eller mjuk och hård.


(3) brinnande trasa i slutet: säckväv i slutet är PHYLON mellansula, är jakten på den övergripande designen känsla och användning av en sko-making-tekniken, det bästa exemplet är att de sko-mellansula och sko kropp med samma typ av tyg, att uppnå en övergripande integrering av th e organ för sko och sula. För att uppnå denna process är att använda den valda tyg lindade redan formgjuten PHYLON mellansula, hög temperatur bränning i formen.


Hot Tags: gummisula plåt produkter, Kina, leverantörer, tillverkare, fabriken, anpassade, lågt pris, Billigt, bulk
Förfrågning