Kontakta oss
TEL: + 86-769-85536565
E-post: sales01@liyuyibao.com
Adress: No.15 Shuanglong Road, Xiaobian-distriktet, Chang'an Town, Dongguan, Guangdong, Kina
Gummilösade skor

Gummilösade skor

Gummisolerade skor Beställningsprocess · Förfrågan · Citat · Provbekräftelse · Performa Faktura · Bulkproduktion · Kvalitetskontroll · Balansavgift · Fraktleverans · Tullklarering · Fraktkostnad Välkommen att köpa Neopren-gummiarket Materialfärg Sole Lågt pris från vår fabrik. Vi är en...

Gummilösade skor

Order Process

·Förfrågan

·Citat

· Provbekräftelse

·Faktura från Performa

·Bulkproduktion

·Kvalitetsinspektion

· Balansöverföring

· Fraktleverans

· Tullklarering

· Fraktkrav

Välkommen att köpa Neopren Gummi Sheet Material Color Sole Lågt pris från vår fabrik. Vi är en av de ledande tillverkarna och leverantörerna i Kina, och erbjuder dig de mest sålda och billiga gummiarken som tillverkats i Kina. De bulkanpassade beställningarna med lågt pris är också välkomna.

Gummi solade skor kunskaper

(1) PVC-mellansula: PVC som är PVC, är ett slags konstläder, är först uppfunnet för kortikala tygsubstitut. Är tillverkad av PVC plus mjukningsmedel och andra tillsatser rullad komposit tillverkad i tyg. PVC låg slaghållfasthet, termisk deformation, motståndskraft som PU.


(2) PU mellansåle: Förutom PHYLON mellansåls- och EVA-mellansålsolja är PU-mellansåla också mycket vanligt. Polyuretan, ett polyuretannamn, är ett högdensitetshållbart, skumbaserat, slitstarkt material som vanligen används i mellansolen på baksidan. Den största fördelen med PU-mellansula är bättre elasticitet och seghet.


(3) pack i slutet: påsen i slutet från utsidan av yttersulan och övre av två huvudkomponenter, men strukturen eller från yttersålen, mellansolen och de övre tre delarna, men mellansolen viks in i övre insidan.


(4) PU-totalsålar: PU-sulor är lågtemperaturbildande sulor. PU-botten kännetecknas av ljus, men inte våt, vattenkemisk reaktion sker efter korrosionsskikten bort.


Hot Tags: gummi solade skor, Kina, fabrik, leverantörer, tillverkare, anpassade, lågt pris, billig, bulk
Förfrågning